A tavaly nyáron megalakult Kaposvári Röplabda Akadémia a sikeres versenyszezon után a nyári szünet elejére is talált elfoglaltságot a fiataloknak. Az egyhetes táborba csaknem harmincan jelentkeztek: a munka hétfőn kezdődött és pénteken ér véget.

- Nekem nagyon tetszik a tábor. Jól elmulatozunk, de keményen edzünk. nekem bejön, hogy sokat játszunk, és itt van a nagycsapat is szerencsére - Fenyő Balázs Kaposvári Röplabda Akadémia UMSE

A 11 éves kaposvári fiatal fél éve tagja a Röplabda Akadémiának.

- Apukámmal sokat jártam meccsre. Megtetszett, hogy nem eshet le a labda a földre, és izgalmas volt, hogy el kell érni, mindig más ér bele - tette hozzá a játékos.

A ma délelőtti edzésen a Fino korábbi és jelenlegi válogatott játékosai közül hárman is részt vettek: Kovács Zoltán, Nagy József és Dömötör Lajos együtt tréningezetett a jövő reménységeivel. Demeter György szövetségi kapitánynak ugyancsak volt néhány hasznos tanácsa mindenkinek. A gyerekek napi két edzésen vesznek részt a héten, szerdán pedig egy balatoni kirándulás is helyet kap a programjukban.

- Nagyon szeretek röplabdázni, négy éve játszom. A sport nagyon sokat jelent nekem, mert ki tudok akpcsolni közben. A tábor is nagyon tetszik, mert nyáron nem sok lehetőségünk van röplabdázni, és a táborban tudunk gyakorolni - Rucz Réka Kaposvári Röplabda Akadémia UMSE.

A fiatalok a jól sikerült tábor után kivehetik a nyári szabadságot, és augusztus végén állnak majd újra edzésbe.

Címkék: röpi, egyetem, diamant, röplabda, kaposvár, sport