Az ország egyik legismertebb trénere, Oláh János és a Veszprémből szerződtetett feladó, Tobak Eszter egyaránt egy évre kötelezte el magát, és a fő céljuk az, hogy jó közösséget, majd ütőképes együttest formáljanak a városi sportcsarnokban. A Diamant az idén a kilencedik helyet szerezte meg az élvonalban, a következő évadban pedig szeretne legalább egy hellyel előrébb lépni.

Megérkezett Kaposvárra a Dimanat új vezetőedzője, Oláh János, valamint az első nyári szerzemény, Tobak Eszter. A szakember és a feladó korábban már dolgozott együtt Veszprémben. Most mindketten új kihívásokat kerestek és találtak.

A 26 esztendős Tobak Eszter 11 éven át erősítette a bakonyi együttest, és a jó játék mellett azt várja tőle a kaposvári klubvezetés, hogy segítsen egy igazán jó közösséget kialakítani.

A Diamant sikerrel benevezett a következő évadra, a felkészülés pedig augusztus elsején kezdődik meg.

A kaposváriak az elmúlt években egy-egy ponttal vagy játszmával rendre lemaradtak a felsőházi rájátszásról. Az új évadban az a cél, hogy a lányok minél több meccset próbáljanak nyerni.

A Diamant csapatából egyedül Kondor Tímea távozik, aki Budapestre költözik. A klubvezetés a jövő héten újabb játékosok szerződtetését jelenti be.

Nézze meg a videót:

Címkék: igazolás, mcm, játékos, diamant, kaposvár, sport