Évadzáró gálára hívta a szülőket, a hozzátartozókat és a barátokat a Crystal (krisztál) Sport Club. A kaposvári RG-csarnokban ezúttal nem a ritmikus gimnasztika volt a főszereplő, hanem a showtánc. Az egyesület újabb remek szezont zárt mindkét sportágban.

- Az idén nagyon sok érmet szereztünk, sok országos helyezést. Az idén a ritmikus gimnasztika diákolimpián nem indultunk, a látványtáncon viszont sokan lettek országos bajnokok. Összességében jó évet zártunk, és most nagy erőkkel készülünk az Európa-bajnokságra és a nyári edzőtáborokra - Békési Zsanett vezetőedző, Crystal SC Kaposvár.

- Én meg vagyok elégedve azzal, ami történt. Egész jól sikerültek a versenyek az rg, a látványtánc is, ez egy egész jó év volt - Balázs Dorottya Crystal SC Kaposvár.

A lányok a gálán ugyanúgy szerettek volna bizonyítani, mint a legnagyobb versenyeken.

- Mindenki megcsinálja most az egyénijét, amivel az EB-n is indul. Új gyakorlat is lesz, amivel mostanra készültünk. a felkészülés annyiból volt más, hogy kevesebb ygaki volt. Csak kicsit kevesebbet - tette hozzá Balázs Dorottya.

A kaposváriak az előttünk álló hétvégén a látványtánc Európa-bajnokságon lépnek majd színpadra.

- Leszünk csapattal, formációban és egyéniben. Szerintem csapatban van esélyünk a jó helyezésre és egyéniben is, és majd meglátjuk - Takács Dalma Crystal SC Kaposvár.

A Crystal az elmúlt években már bebizonyította, hogy helye van az európai élmezőnyben. A remények szerint a szép sorozat 2013-ban sem szakad meg.

Címkék: crystal, látványos, műsor, gála, sport