A körmendi nevelésű, válogatott hátvéd a Szolnoki Olajtól érkezett egy esztendőre szóló kölcsönszerződés keretében. Fodor Mártont a szezon befejeztével több csapat is szerette volna megszerezni, ezért is örömteli, hogy végül a KKK-t választotta.

Fodor Márton a következő szezonban a Kaposvári Kosárlabda Klub gárdáját erősíti. A 32 esztendős hátvéd a Szolnokkal bajnoki ezüstérmet szerzett az idén, de mivel kevés játéklehetőséget kapott, úgy érezte, váltania kell.

- Srácokat ismerem régebbről, ugye válogatottból, én az Ádámot is egy nagyon jó szakembernek tartom. Monok Tibivel régi barátságom van, úgyhogy úgy gondolom, hogy jó helyre kerültem. Meg fogok tenni minden tőlem telhetőt. Nagyon ambíciózus vagyok, főleg egy ilyen szezon után, ahol nem nagyon kaptam lehetőséget Szolnokon, úgyhogy tényleg örülök, hogy ez a döntés született - mondta Fodor.

- Ő egy nagyon-nagyon tapasztalt, nagyon-nagyon jó, minőségi játékos, akiben biztos vagyok, hogy rengeteget fog segíteni a csapaton - mondta Kaposvári KK vezetőedzője, Fekete Ádám.

- Ennek nagyon örülök, és úgy gondolom, hogy a Marcival nagyon sokat erősödött a csapat. Igen, úgy gondolom, hogy barátok vagyunk, régóta ismerjük egymást, és jó barátságot ápolunk - mondta Hendlein Roland.

Fodor Márton kosárlabdázó családból származik. Épp ezért édesapja és testvére véleményét is kikérte, mielőtt eligazolt Szolnokról

- Támogatták a döntést én úgy gondolom, volt mondom több lehetőség, de a végére leszűkült kettőre-háromra, és ők is azt mondták, hogy ez a legjobb döntés - tette hozzá Fodor.

Fodor Márton nagy erőssége lehet a kaposvári csapatnak, és vélhetően a szurkolóknak is örömteli perceket szerez majd.

Címkék: fodor, kosár, labda, kkk, kaposvár, sport