- Milyennek ítéli meg az őszi sorsolásunkat?

- Röviden összefoglalva nagyon nehéz dolgunk lesz. Tény, hogy még több mint egy hónap van a bajnoki rajtig, így most nem lehet megmondani, melyik mérkőzés lesz könnyebb, melyik nehezebb. Abban azért biztos vagyok, hogy embert próbáló feladat lesz egy olyan csapat otthonában kezdeni, amely az elmúlt tíz év során meghatározó együttes volt a magyar élvonalban.

- A stadion gyepszőnyegének cseréje befolyásolhatja az első hazai bajnoki megrendezését?

- Örömmel mondhatom, hogy minden rendben van, vagyis biztos, hogy saját otthonunkban tudjuk megvívni a Kecskemét elleni kilencven percet.

- Van előrelépés Lubos Hajdúch ügyében?

- Nem tudok új hírekről beszámolni, egyelőre még nem folytattuk a megkezdett tárgyalásokat a Puskás Akadémia illetékeseivel, de törekszünk rá, hogy belátható időn belül pontot tegyünk az ügy végére.

- Oláh Lóránt és Hegedűs Dávid még nem hosszabbította meg a szerződését. Velük mi a helyzet?

- Lórival a jövő hét elején ülünk le beszélgetni a folytatásról. Hegedűs Dávid az eddigieknél jobb ajánlatot kapott tőlünk, de még nem fogadta el. Gondolkodik, és még az is előfordulhat, hogy máshová szerződik.

- Eldőlt, hogy mi lesz a Rákóczi második csapatának további sorsa?

- Az NB III-as küzdelmekre nem neveztünk, de mivel a korábbi u19-es bajnokság helyett u21-es lesz, a fiatalok játéklehetősége megoldódik a következő szezonra is. A 21 évnél idősebbek közül azok játéka nem megoldott, akik esetleg egy-egy NB I-es találkozón nem kerülnek be a keretbe. Az ő játékban tartásuk miatt viszont nem engedhetjük meg magunknak, hogy 30-40 millió forint plusz kiadása legyen a klubnak a harmadosztályú szereplés miatt.

Címkék: illés, hqjduch, lubos, kaposvári, rákóczi, sport