A Mágusok csapatára épülő negyedik korcsoportos társaság bronzérmes lett a diákolimpia országos döntőjében. Ekkora sikerre korábban még nem volt példa megyénkben, a női szakágban. 

Jelenleg a klub korosztályos edzéseit 30-40 fő látogatja, és működik egy előkészítő csoport is, ahonnan több mint ötven százalék csatlakozik a szervezett edzésmunkához.

Az egyesület vezetői és játékosai a hagyományokhoz híven a kaposfüredi sportcsarnokban búcsúztatták el a szezont. Az értékelés mellett természetesen a közös játék sem maradhatott el. A lányok az idei tanévben nem csak egyesületi színekben teljesítettek eredményesen: bejutottak mindkét korcsoportban a diákolimpiai országos döntőbe. Ráadásul a csapat az elmúlt hétvégén sporttörténelmet írt, miután a negyedik korcsoportos országos döntőről bronzéremmel térhetett haza.

A Mágusok vezetői nem csak a játékoskeretben, hanem az edzői posztpon is szeretnének erősíteni. Mester Milán a napokban szerezte meg OKJ-s sportedzői képesítését kosárlabda sportágban.

A kaposváriak a nyári pihenő után újult lendülettel kezdik meg újra a munkát, ésa remények szerint újabb tehetségeket adnak majd a magyar kosárlabdának.

Címkék: Mágusok, lány, siker, utánpótlás, kosárlabda, sport