A listavezető Kaposstihl FIFA gárdáját az M-Car Autókereskedés fricskázta meg. Kárpátiék a vereség ellenére maradtak az első helyen, de már csak három pont az előnyük a vetélytársakkal szemben.

Az M-Car lelkes csapata 0-2-nél sem adta fel, és már az első félidő végére megfordította az eredményt. A folytatásban újabb három gólt értek el a zöld mezesek és végül 6-3-ra nyerték a találkozót. A FIFA bajnoki címe ezzel a vereséggel még korántsem biztos, hisz a SIM Team és a Hidromobil is győzni tudott a legutóbbi játéknapon, így a két ellenlábasnak már csak három pont a hátránya a listavezetővel szemben. A dobogóra még a MÁV Kollégium is odaérhet, Kulték 4-2-re verték a Bombardier gárdáját. A tabella hátsó felében is zajlik az élet: az SS 1999 alakulata a Mobilvilág GSM ellen aratott 9-1-es sikerével nagy lépést tett a bennmaradás felé.

A kispályás élvonal legközelebb hétfőn 17 órai kezdettel veszi birtokba a Városi Sportcsarnok műfüves pályát. Az utolsó előtti fordulóban külön csemegét ígér a 20 óra 45 perckor kezdődő Kaposstihl FIFA-SIM Team csúcsrangadó.

Címkék: spori, csarnok, foci, kispálya, sport, kaposvár