Igazi rangadót láthatott a Cseri úti közönség: a kaposvári bene és a nyíregyházi Bozsik akadémia fiataljai csaptak össze egymással a felújított centerpályán. A piros-kékben játszó vendégek a 33. percben szereztek vezetést, és mint később kiderült, a gól három pontot ért. a hazaiak a második félidőben egymás után alakították ki a nagy helyzeteket, de ezúttal nem sikerült a kapuba találniuk.

- Nem úgy aakult a mérkőzés, ahogy terveztük. Tutam, hogy nagy küzdelem lesz, a Nyíregyháza a bennmaradásért küzdött, mi ezt korábban elértük, és sajnos, ami ilyenkor be szokott következni, a mentális állapot fenntartása, a koncentráció alábbhagyott, ezért nem tudtuk megnyerni a mérkőzést - Palaczky János edző, Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Kaposvár U19.

A kaposváriak már hetekkel ezelőtt bebiztosították bennmaradásukat, és a záró forduló előtt 30 ponttal a 11. helyen állnak. Az idei pontvadászat a nyírségiek szerint is végig izgalmas volt.

- Most három mecscet siekrült megynerni zsinórban, és ezzel relizáltuk a bennmaradást. Motivációban múltuk felül a Kaposvárt. egy jhó csapatot győztünk le, a kollégák remek munkát végeznek itt és a létesítmény is csodálatos, itt lehet is komoly munkát végezni. Azt mondom, az U19-es bajnoksággal Európában ott vagyunk a top-bajnokságok között. A válogatott is jó, 19 éves korig Európában ott vagyunk, és remélem, a közeljövőben a válogatott is előre fog jutni. Létesítmények épülnek, sok pénz áramlik a futballba. Ha megvan az alap, akkor tudunk előrelépni- Nagy Sándor edző, Nyírsuli Nyíregyháza.
Az utánpótlás-bajnokságokban a hétvégén játsszák a záró mérkőzéseket, és a Bene akadémia növendékei szeretnének szépen búcsúzni.

 

Címkék: Vereséggel, mérkőzését, zárta, Akadémia, hazai, utolsó, sport