A győzelem nem jött össze a kaposváriaknak, de összességében sikerült szoros meccset játszaniuk a Duna-partiakkal. A hazai párosok nem nyitották jól a mérkőzést, de 0:2 után az első egyéni kör 3:1-es KAC diadalt hozott. A folytatásban újra a vendégek jutottak előnyhöz, amit már nem engedtek ki a kezükből, így alakult ki a 11:7 arányú dunaújvárosi győzelem. A hazai együttesből ifjabb Bali négy, Major kettő, míg Bükfa egy csapatpontot szerzett. 

Okos Balázs játékos-edző, Kaposvári AC:

Bízunk benne, hogy azért szoros mérkőzést tudunk játszani. Bali Tibor visszatért a csapatunkhoz, most az utolsó mérkőzésen segíti a csapatunkat, illetve hát a régi játékosaink, a fiatal játékosainkkal kiegészítve próbálunk küzdeni.

Nemes Szilárd, Dunaújváros ASE I.:

Közepes erősségűnek látom a csapatomat, mert nem jött el a második emberünk, de remélem, hogy így is azért tudunk győzni, viszont az ellenfélnél ott a Bali Tibi, úgyhogy őt nehéz lesz megverni.

 

 

A kaposváriak fiatal játékosai ezzel a mérkőzéssel befejezték, és a 10. helyen zárták a 2012/2013-as szezont az NB II-es bajnokság Délnyugati csoportjában.

Címkék: pingpong, dunaújváros, asztalitenisz, nb2, kaposvár, sport