Felemás a Rákóczi eddigi tavaszi mérlege, a győzelem-vereség sorozatot a Diósgyőr elleni döntetlen törte meg a legutóbbi fordulóban. A zöld-fehérek 33 ponttal a 12. helyről várják az utolsó három mérkőzést.


- A maradék három meccsbe mindent bele fogunk adni, jól szokott sikerülni mindig a véghajrá. A három pont megszerezése lehet a lényeg a Videotron ellen is. Tudjuk, hogy jó csapat, technikás, jó játékosai vannak, főleg a középpályán. csatárposzton erős, a labdát megtartó játékosuk. Otthon eddig még nem kaptak ki, és remélem, megszakad ez a jó sorozatuk - mondja Bőle Lukács, a Kaposvári Rákóczi FC-től.


A fiatal középpályás hozzátette: a lendület és a győzni akarás sokat segíthet a célok elérésében. Bőle Lukács sérülése után a legutóbbi két meccsen már pályára lépett a Rákóczi csapatában, és meghálálta a bizalmat.


- Mindenképpen nagyon örülök, hogy több lehetőséget kaptam. Mondhatjuk, hogy egy gólpasszt adtam, és remélem, a gólpassz átváltozik góllá, ezt a maradék három meccsen szeretném folytatni - tette hozzá Bőle Lukács.


A kaposvári együtetsből sérülés miatt Bank, Major, Horváth és Pavlovics hiányzik majd. A szombaton 18 óra 30 perckor kezdődő Videoton - Rákóczi találkozóról online közvetítésben számolunk be a kapos.hu internetes portálon.

Címkék: nagyon, örülök, bravúrra, hajrá, készül, bajnoki, csapat, sport