Az sejthető volt, hogy nem lesz sétagalopp a Segesd elleni találkozó, ugyanis a vendégek az eddigi összes tavaszi bajnokijukat megnyerték.

- Ez egy nagyon jó csapat, remélem mi is nagyon jók leszünk és nyerni szeretnénk természetesen. És remélem a fiúk betartják ígéretüket és egy jó mérkőzés alapján nyerni fogunk - mondta a Kacsógép Taszár SE edzője, Horváth István.

- Nagyon jól sikerült a téli erősítésünk. Négy minőségi játékost tudtunk igazolni, s ezáltal a csapatunk úgymond jobban összeforrott erre a tavaszra, így a tartalékjátékosokból is van hét játékosunk, könnyebben tudok cserélni minőségi játékosokat, s ezáltal úgy érzem, hogy jobb eredményeket tudunk elérni - tette hozzá a Segesdi SE edzője, Pintér Tibor.

Prokli szabadrúgása után több gól már nem esett az első félidőben. A második játékrészben azonban megnyílt a segesdi gólcsap. Nagy Attila duplázott, valamint Pammer Attila és László Balázs is betalált. A vendégek ezzel az 5-0-ás győzelmükkel megerősítették a negyedik helyüket a tabellán, és ha így folytatják, akkor a bajnokság végén akár a dobogóra is felléphetnek. A megyei másodosztály Déli csoportjának élén továbbra is a Hanusz János edzette Böhönye áll, a második helyezett Berzence és a már 110 gólnál járó Somogysárd előtt.

Címkék: rúgás, szabad, foci, megye, sport