A mérkőzést a KaposPont percről-percre tudósította.

Kaposvári KK–TOP COP Security Jászberény 94–85 (23–21, 20–18, 25–31, 26–15)

Kaposvár, Városi Sportcsarnok, 700 néző. Vezette: Pálla Z., Kapitány G., Hegedűs T.

Kaposvári KK: Dunn (19/6), Szőke (2), Swanston (23/3), Hendlein (15), Spica (13). Csere: Dávid G. (7), Drahos (15/6), Kiss K. (-), Kovács S. (-). Vezetőedző: Fekete Ádám. Edző: Filipovics Gordan.

Top-Cop Security Jászberényi KSE: Rakics (18/3), Soós (15/9), Markovics (9), Dramicsanin (14/6), Djikanovics (11). Csere: Szögi (5/3), Horti (8), Mladenovics (3/3), Török (2), Szabó P. (-). Vezetőedző: Földi Sándor. Edző: Horváth Balázs.

A delfinek.hu beszámolója szerint az utóbbi hét esztendő legfontosabb mérkőzésére készült a Kaposvári KK együttese, amely a Jászberényt fogadta a bajnoki negyeddöntő harmadik találkozóján. A valamelyik fél harmadik győzelméig tartó párharc 1–1-es állása jól mutatta, hogy kiegyensúlyozott a középszakasz 4. és 5. helyén végző csapatok viadala. A vendégeket közel hatvan főnyi, nagyon lelkes és hangos szurkolótábor is segítette abban, hogy az első meccshez hasonló kiélezett csatát vívjanak a somogyi megyeszékhelyen.

A párharc állása: 2–1 a Kaposvári KK javára.

Fekete Ádám: – Ezen a találkozón is a nagy küzdés dominált, az utolsó negyedben okosan kosárlabdáztunk. Ha Jászberényben higgadtak tudunk maradni, ott is nyerhetünk.

Földi Sándor: – A helyi televízió múltkori közvetítése miatt nem szeretnék nyilatkozni a mérkőzésről.

Címkék: győz, Jászberény, elődöntő, bajnokság, kosárlabda, sport