Irány Balatonföldvár, próbáld ki magad hétvégén a tavaszi szezon legnagyobb, 206 kilométeres tókerülő túráján! Ha túl hosszúnak érzed a távot, indulj a 86 kilométeres Kiskörön – ezt azoknak ajánljuk, akik még nem próbálkoztak egész napos bringatúrával.

A résztvevők pénztárcáját – a MÁV-Start jóvoltából – bringás kedvezménnyel kíméljük. Válts díjmentes kerékpárjegyet április 26-ára 0:00 órától Balatonföldvár állomásra. Erre április 26-i vagy 27-i utazással van lehetőséged. Tedd el a kerékpárjegyet, kérj rá egy pecsétet a szervezőktől, és visszafelé is ingyen visszük a bicajodat! Ha nem vonattal érkeztél, de visszafelé azzal szeretnél menni, nincs más dolgod, mint hogy válts díjmentes kerékpárjegyet Balatonföldváron a célállomásodra (erre április 27-i vagy 28-i utazással van lehetőséged), a MÁV-START standjánál, a rajthelyen pecsételtesd le, így érvényes lesz a haza utadra.

Előnevezésre április 24-e szerda délutánig van lehetőség a Vuelta Sportirodában (1106 Budapest, Fehér út 10.), vagy Siófokon a Böröcfi Kerékpárboltban (8600 Siófok, Fő utca 99). A helyszíni nevezés és rajtszám átvétel április 26-án, pénteken 16:00 és 20:30 között, 27-én, szombaton pedig hajnali 4:45-től lesz (6 órakor indul a túra).


További információk itt!

Találkozzunk Balatonföldváron!

Forrás: bevezetem.hu

Címkék: sportiroda, kör, előnevezés, bringamáia, ingyen, Balaton