Kattintson a képre, és szurkoljon velünk élőben a KaposPonton!

Vizilabda

A kilencedik fordulóban is az időjárás akadályozta meg, hogy a Kaposvár elutazzon Egerbe, de a februárban megismételt mérkőzésen született meg a KVK első győzelme, melyet egy újabb követett a PVSK-Füszért csapata ellen, a legutóbbi játéknapon. Ezt a jó, sorozatnak még nem nevezhető, folyamatot szeretnék folytatni a somogyi pólósok az egriek ellen, hogy egy újabb hazai siker után már győzelmi szériáról lehessen beszélni.

Az időjárás már kétszer megakadályozta a találkozó létrejöttét. Első alkalommal az M7-es autópályáról fordultak vissza a hevesiek, második alkalommal pedig már nem is indultak útnak a nagy havazás miatt. Mint tudjuk, három a magyar igazság, így ez alkalommal már nem szólhat közbe az időjárás … vagy mégis?

– Idegenben egyszer már sikerült legyőznünk őket, így mi vagyunk az esélyesek – nyilatkozta honlapunknak David Burburan, a Kaposvári VK játékos-edzője, még a második halasztás előtt. – Probléma abból fakadhat, ha nem koncentrálunk eléggé, amennyiben viszont a Pécs elleni formánkat nyújtjuk, nem lehet gond.

A találkozó csütörtökön este 19:15-kor kezdődik a kaposvári Virágfürdőben. A belépés díjtalan, mindenkit sok szeretettel várnak. Bíztassuk minél többen a kaposvári pólósokat!

(kapospolo.hu)


Címkék: Eger, mérkőzés, KVK, medence, vízilabda, sport