A kaposváriak pénteken Újpesten, kedden pedig Pécsen lépnek pályára, és szeretnének újabb pontokkal gazdagodni. Balázs Benjámin újra remek formát mutat, Oláh Lóránt pedig a tétmeccsekre is megtalálta a góllövőcipőjét.

Hiába mutat áprilist a naptár, fagyos, szeles időben tréningeznek a Rákóczi labdarúgói. A Cseri úti műfüves pályán tartott edzés ennek ellenére jó hangulatban telt, hiszen a csapat a legutóbb fordulóban 3-0-ra verte a Pápát.


- Ugye az utóbbi három meccsen kikaptunk, az MTK-val ikszeltünk, négy nyeretlen mérkőzés után nagyon szükségünk volt a győzelemre. Remélem, ez lökést ad, és újabb mérkőzéseket tudunk nyerni - mondja Oláh Lóránt, a Kaposvári Rákóczi FC játákosa.
A kaposváriak legjobbja Balázs Benjámin volt, aki sérülten is nagyot alakított: kiharcolt egy tizenegyest, adott egy gólpasszt, majd lőtt egy szemfüles gólt.


- A sérülésemről annyit, hogy napról napra jobb, jegelem, kenegetem. Már nem annyira féltem. Jó volt nekünk a mély talaj. Az első félidőben is voltak helyzeteink, a második félidő utolsó húsz percében rákapcsoltunk, voltak szép gólok is, és örülök, hogy sikeresek voltunk - mondja Balázs Benjámin, a Kaposvári Rákóczi FC-ből.


A Rákóczi rutinos csatára, Oláh Lóránt is jó passzban van: újra megtalálta a góllövőcipőjét. A támadó beköszönt a Győrnek, a Kecskemétnek, majd a Pápának is.  
Oláh Lóránt szerint nem jó tervezni. A góllövés jön. Ha az ember elvégzi a munkát és a csapat összeáll, muszáj jönnie a góloknak. úgy terveztem, hogy előrébb járok majd a gólokkal, így hozta a sors. Remélem, így haladok, és esetleg tíz fölé tudok jutni.


A következő ellenfél az Újpest lesz: a nagy múltú fővárosi együttes 25 ponttal a 11. helyen áll, azaz eddig egy ponttal gyűjtött kevesebbet, mint a Rákóczi.


- Az Újpest is úgy kezdett, mint mi, három mérkőzés, egy győzelem. de ők Debrecenben nyertek, ami nagy dolog. Most otthon biztosan bizonyítani akarnak, de mi is, tele vagyunk önbizalommal, és remélem, sikerül pontokat elérnünk - tette hozzá Balázs Benjámin.  
A somogyi zöld-fehérek újpesti bajnokija pénteken 17 órakor kezdődik, a találkozóról online közvetítésben számolunk be a kapos.hu internetes portálon.


Címkék: Újpestre, nehéz, megy, mérkőzés, Rákóczi, sport