Végigsöpört a betegséghullám a somogyi együttes  tagjain. A horvát beállós, Andrea Seric tüdőgyulladás miatt dőlt ki a sorból, Szalai Babett és Németh Csilla pedig szintén betegséggel bajlódik, és már lényegében egy hete nem edz a többiekkel. Erdősi Ildikó szerdán került fel a hiányzók listájára, Bozsovics Rita viszont csütörtökön már bekapcsolódott a munkába.

- Hát igen, így készülünk az egyik legfontosabb mérkőzésünkre – kezdte nagyot sóhajtva Kiss Szilárd szakmai igazgató. - Azért is szomorú ez, mert jó formában lendültünk az utolsó meccseken, és most nagy kérdés, hogy ez a helyzet mennyire vet vissza minket. Nyilván nyerni szeretnénk vasárnap, a BSE otthonában, mert be szeretnénk biztosítani az alapszakasz kilencedik helyét. Nem adjuk fel egy pillanatra sem, de csak a helyszínen derül ki, hogy mennyit bírnak majd azok, akik betegség miatt több edzést kihagytak, illetve mennyit tudnak vállalni azok, akikre esetleg nagyobb szerep hárul majd a fővárosban.

kiss szilárd


A lányok hasznos edzőmérkőzést játszottak hét közben az MKB Veszprém fiú serdülőivel, Kiss Szilárd elégedett volt a látottakkal. A vendégek 24:22 arányban bizonyultak jobbnak, a siófoki gárdában Szabadfi 7, Bogdanovic 6, Schneider és erdősi 5-5 gólt szerzett.

Pénteken és szombaton is lesz tréning, vasárnap pedig buszba ül a társaság, és a két pont reményében kel útra Budapestre, a  sereghajtó otthonába.

Címkék: szilárd, kiss, kézilabda, mérkőzés, siófok, sport