Bojan Pavlovics is bevehette volna a vendégek hálóját, sistergős bombáját azonban bravúrral védte a szerbek kapuvédője. A kevés helyzetet hozó találkozó egyik legnagyobb pozitívuma az volt, hogy a szervezetten játszó hazaiak védelme jól zárt.

A napos, de szeles időben megrendezett összecsapást a zöld-fehérek vezetőedzője is hasznosnak találta. Prukner László azt mondja: "azért játszottunk, mert három-négy hét meccs nélkül, az nagyon sok. Megosztottuk a keretet: egy rész elment Gyirmótra az NB II-es csapatot segíteni, a csapat másik fele pedig itthon maradt. Igazából az volt a legfontosabb cél, hogy legyen meccsterhelése a fiúknak. Láttam pozitív dolgokat, de nem voltunk elég célirányosak, tehát nem koncentráltunk minden idegszálunkkal a győzelemre".

Horváth Tamás, a kaposváriak sajátnevelésű középpályása sajnálta, hogy elmaradt a Pécs elleni szomszédvári rangadó. Úgy véli: már csak a Pápa elleni meccs miatt is jól jött volna a mérkőzés ...

Az edzőmeccset kihagyta ugyan a kisebb sérüléssel bajlódó Hegedűs Dávid, de a Pápa elleni hazai bajnokin minden bizonnyal már ő is bevethető lesz.

A csapat a pénteki időpont ellenére is nagyon számít a szurkolók buzdítására. Oláh Lóránték 17 órai kezdettel fogadják a pápaiakat a Rákóczi-stadionban.

Címkék: NB I., Pápa, Prukner, Rákóczi, labdarúgás, sport