A forduló rangadóját az éllovas Somogy Sportja vívta a Bombardier Pubbal. A listavezető története első bajnoki címéért küzd, és idén teljesítenek eddig a legjobban. A legnagyobb erőpróba viszont ezúttal várt rájuk, a Bomba helycserére készült a mérkőzés előtt.
- Hát nagyon jó ellenfélnek tartjuk a Bombardiert, nem véletlenül állnak a tabellán ott, ahol vannak, sok jó egyéni teljesítmény, mi nem tudunk ma úgy kiállni, ahogy szeretnénk, a legjobb játékosunk is beteg, úgyhogy nagyon sok minden ezen múlhat - mondja Varga Péter, a Somogy Sportjától.


A másik oldalon is akadt bőven hiányzó, de a keret bő létszáma miatt nem is panaszkodott a csapatvezető.
- Jelen pillanatban hárman betegek, köztük én is, ami azért gyengít minket, de a keret 90 %-a játékra kész. + Igazából egyik csapatnak sem jó a döntetlen, mert a Hidromobil a nyakunkon van, de nem is ezt nézzük, hanem hogy csak a győzelem jó mindegyiknek - mondja Tóth Zoltán Krisztián, a Bombardier Pubból.


A találkozó elején a fehér mezben látható Bombardier Pub veszélyeztetett kapufákkal, ám a gólok a másik oldalról érkeztek. Végül 5-1-re győzött a Somogy Sportja és ezzel eldőlt, hogy a Hidromobil lehet már csak bajnokesélyes rajtuk kívül. Utóbbi 7-0-ra tarolta le a Sepra FC-t, és legközelebb éppen a Bombardier Pubbal mérkőznek. Megszerezte első győzelmét az Orci, 7-3-ra gyűrték le az M-car Autókereskedést, és hetet rúgott a Két Testvér Pizzéria is, a Win Team elleni 7-2-es sikerük azt jelenti, hogy jó eséllyel megtarthatják dobogós helyüket.

Remizett a MÁV Kollégium és a Sim Team, a 2-2 egyik csapatnak sem igazán jó, mivel a dobogóról mindketten lemaradnak. Az SM Kapos 6-2-re verte a sereghejtó QLR PC Bontót, így felzárkózott az élmezőny mögé. A góllövő listán az éllovas Somogy Sportja játékosa, Varga Tamás vezet 16 góllal, mögötte Pápai Dezső és Mátés Balázs 13-13 találatnál jár, mindhárom futballista duplázott a legutóbbi fordulóban.


Címkék: mezben, kispályás, találkozó, foci, fehér, sport