Hiába játszott jól, mégis pont nélkül maradt a tavaszi nyitó fordulóban a Rákóczi futballcsapata. A listavezető Győr a 90. percben szerzett góllal nyert 2-1-re a stadionban.


- Sajnos a Győrtől kikaptunk, pedig szerintem jobabn játszottunk, mint ők, szép támadásokat vezettünk, többet birtokoltuk a labdát. A sors így akarta, a Kecskemét ellen próbálunk javítani - mondja Kovács Olivér a Kaposvári Rákóczi FC-től.


A zöld-fehérek az első félidőben uralták a játékot, és a mutatott produkció biztató lehet a folytatás előtt.
- Úgy gondolom, a csapat jó formában van. A hétvégi mecscet szomorúan éltem meg, nem érdemelt győzelmet a Győr, szerencsétlenek voltunk, mint a legutóbb ellenük, sajnálom, hogy így alakult - mondja Bőle Lukács, a Kaposvári Rákóczi FC-től.


Prukner László legénysége a következő fordulóban ismét hazai pályán szerepelhet.
A Kecskemét 21 ponttal a 13. helyen áll, és az első tavaszi fordulóban gól nélküli döntetlent játszott a Debrecennel. A Rákóczi az őszi szezon elején Vrucsina duplájával 2-1-re nyert a Széktói-stadionban.


- Mindenképpen jó dolog, hogy megvertük őket idegenben. A Kecskemét középpályán erős, de itthon sokkal nagyobb esélyünk van a győzelemre - mondja Bőle Lukács.


A Kaposvár-Kecskemét találkozó pénteken 19 órakor kezdődik a Rákóczi Stadionban. A somogyiak az elmúlt években rendre jól teljesítettek az alföldiek ellen saját otthonukban, és a remények szerint nem szakad meg a szép sorozat.

Címkék: vár, Rákóczi, mérkőzés, hazai, Somogy, sport