Nem a megszokott helyén, a Rákóczi stadionban fogadta Barna László együttese az NB II-ben a szombathelyieket, hanem a Cseri úti műfüves pályán.

A télen megváltozott a kaposváriak második csapatának kerete, az eltervezett munkát azonban elvégezték a fiúk.  

Barna László, a Kaposvári Rákóczi FC II. edzője azt mondja: "akadtak, akik úgy gondolták, máshol többet fejlődhetnek, jobban érvényesülhetnek, aztán akadtak olyanok is, akit az egyesület küldött el; igaz, egy csatárt, akit nagyon szerettünk volna, nem tudtuk leigazolni".

A mérkőzésen aztán Diallo Mustapha találatával a kaposváriak szereztek vezetést az első játékrészben, amit a mérkőzés hajrájáig meg is tudtak tartani, akkor azonban a 17 éves újonc, Medgyes révén egyenlített a Haladás, és ezt követően már nem esett több gól.

Az összességében kiegyenlített mérkőzésen sem az ellenfél, sem a hazai szakvezető nem volt teljesen elégedetlen az egy ponttal.    

Barna László szerint a játék képe alapján ugyan reális az eredmény, ám szerinte meg kellett volna őrizni az előnyt és nyerni kellett volna.

... és így értéjkelt a Kapospontnak Tóth László, a Haladás II. edzője: "jelen esetben nem akarok tiszteletlen lenni, így persze, azt kell mondanom, hogy megérdemelte a hazai csapat az egyik pontot, mert a futballt gólra játsszák. Mi azonban más futballt mutattunk be, támadó jellegűt és igazán nagy ziccerünk nem is nagyon volt. Most mondhatnám, hogy idény eleji forma, de nem igaz, mert mi év közben is így játszunk, nem igazán szoktunk jobban futballozni".

A két újonc találkozóján tehát igazságos pontosztozkodás született, amivel a kaposváriak maradtak a 12. helyen 15 egységgel, a Haladás pedig a középmezőnyben, a hatodik pozícióban áll 24 ponttal.

Címkék: műfű, NB II., Haladás, döntetlen, labdarúgás, foci, Rákóczi, sport