Utolsó alapszakasz-meccsén hazai vereséget szenvedett a Kaposvári KK, amely a harmadik helyen végzett, s a Szolnoki Olaj belépése miatt a negyedik helyről kezdheti a középszakasz küzdelmeit.

A mérkőzést követően, egy rövid értékelésre kértük kamera elé a vezetőedzőket; kattintson az alábbi képre!

 

 

Kaposvári KK–TOP COP Security Jászberény 79–84 (22–23, 18–22, 18–21, 21–18)

Kaposvár, Városi Sportcsarnok, 600 néző. Vezette: Pálla Z. Szabó G. Makovsky Sz.

Kaposvári KK: Dunn (11), Drahos (7/3), Swanston (20/15), Dávid (9), Spica (21). Csere: Hendlein (11), Szőke (-), Kovács S. (-).Vezetőedző: Fekete Ádám. Edző: Filipovics Gordan.

TOP COP Security Jászberényi KSE:
Rakics (18/6), Mladenovics (-), Markovics (11), Dramicsanin (24/9), Horti (13). Csere: Szabó P. (10/6), Török (8), Varga I. (-), Szögi (-). Vezetőedző: Földi Sándor.

A delfinek.hu így írt a mérkőzésről: "Egészen más körülmények közt találkozott a két együttes egymással, mint a tavaly őszi mérkőzésen, akkor négy vereségből álló sorozatot szeretett volna megtörni a Jászberény, ám ezúttal sokkal kellemesebb előjelekkel várhatták az összecsapást. Zsinórban nyolc találkozón győzedelmeskedett a Földi-legénység, amely biztos negyedik helye okán nyugodtan kosárlabdázhatott. A hazai környezetben szereplő kaposváriak mindenképp nyerni akartak, hiszen, amennyiben az Alba Fehérvár kikap Szombathelyen, az Atomerőmű SE pedig nyer Körmenden, akkor második helyen zárják az alapszakaszt a somogyiak.

A vendégek készülődését kellemetlen közjáték zavarta meg, ugyanis a belázasodó Soós Gábor végül nem állhatott Földi Sándor vezetőedző rendelkezésére. A hazai oldalon bár nem mindenki volt száz százalékos állapotban a sérült Kiss Kornélon kívül mindenki bemelegített."

 

Kattintson a képre és olvassa el tudósításunkat a mérkőzésről! Percről-percre!

Percről-percre

Címkék: küzdenek, ellen, percről, percre, jászberény, KKK, sport