Az Irodagép Kupa városi teremlabdarúgó bajnokság elérkezett a hajrájához. A végig kiegyenlített sorozatot jól jellemzi, hogy idén nem emelkedett kis egyetlen csapat sem a többi közül jelentősen, illetve a dobogósok kiléte az utolsó pillanatban fog csak eldőlni. Hét fordulóval a vége előtt hét, öt fordulóval a vége előtt pedig még öt potenciális bajnokcsapat volt, és a számtant követve három fordulóval a zárás előtt így háromnak maradt esélye. Nos, ez így is történt, a listavezető Somogy Sportja mellett a Bombardier Pub és a Hidromobil maradt versenyben. Utóbbi legutóbb 11-2-re letarolta az Orcit, ám még így is csak a harmadik helyen áll a két évvel ezelőtti bajnok.

- Hát talán dobogó a reális, én azt mondtam a fiúknak, fejben legyünk egységesek, mert az elejét nagyon elszúrtuk, nem figyeltünk oda, de mivel kiegyenlített a mezőny, bármi lehet. Szerintem éremre jók lehetünk, ez nem biztos, hogy az arany, de nekünk a lényeg, hogy maradjunk élmezőnyben azzal a kerettel, amelyikkel a műfüvet megnyertük, hosszú távon az a cél - mondta a Hidromobil játékosa, Bognár András.

A forduló mérkőzésén a képeinken kékben látható Két Testvér Pizzéria változatos, fordulatos játék után 4-2-re legyőzte a Bombardier Pubot, továbbra is nyílttá téve az éremcsatát. Noha a Két Testvér jelenleg negyedik, nekik már csak két mérkőzésük van, így nehéz lesz odaérni az érmes helyekre.

- Hát mi a dobogón szeretnénk végezni, nagyon bánjuk a bajnokság elejét, amikor nem tudtunk kiállni, de egyre egységesebbek vagyunk és van még vissza másnak is nehéz meccs, megpróbálunk minél jobban szerepelni - mondta a Két Testvér Pizzéria
játékosa, Lukács Balázs.

A többi mérkőzésen is záporoztak a gólok, a Win Team 5-2-re verte a sereghajtó QLR PC Bontót, az éllovas Somogy Sportja 5-0-ra a szebb napokat látott Alibit, a bajnok MÁV Kollégium pedig 2-2-re végzett az M-car Autókereskedéssel. Nem bírt egymással az SM Kapos és a Sepra sem, itt 2-2 lett a vége. Az élmezőny sorrendje Somogy Sportja, Bombardier Pub, Hidromobil, azonban hátravan még néhány presztízsharc. A következő fordulóban a Somogy Sportja a Bombardier ellen játssza majd a legnagyobb rangadót, itt eldőlhet egy-egy fontos kérdés. A góllövő listán továbbra is hatalmas a tülekedés, a listavezető Somogy Sportja játékosa, Varga Tamás vezet 14 találattal, mögötte holtversenyben hárman állnak 11 egységgel, Lóki Péter, Mátés Balázs és Pápai Dezső.

Címkék: rúgás, terem, labda, foci, sport