A Borsodi Kupa dobogójára Somodor és Orci legénysége is felállhatott.

Az elmúlt hétvégén ismét egy új torna került fel a somogyi teremlabdarúgó viadalok színes palettájára. Két helyszínen, a magyaratádi és a szennai sportcsarnokban, 14 egyesület 19 csapata kezdte meg küzdelmét a tél legjobbja címért.

- A Sportpálya 2004 Egyesület az idei téli szezonban rengeteg teremlabdarúgó-tornát szervezett, ezúttal gondoltunk egy merészet, és a megyei harmad-, illetve negyedosztályban szereplő csapatoknak hoztunk létre egy teremtornát. Az elképzelésünket támogatta a Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei igazgatósága, ezúton szeretném megköszönni Csendes Balázs igazgató úrnak, hogy a torna mellé állt, és segítette díjakkal, illetve különböző dolgokkal a torna létrejöttét - mondta a Sportpálya 2004 Egyesület elnökségi tagja, Böröczi Zoltán.

A tornán résztvevő csapatok tagjai szinte egész évben rúgják a labdát nagy- vagy kispályán.

A szennai csoportban kezdte meg szereplését Baté második csapata, amely két győzelemmel és egy vereséggel zárta a csoportkört.

- Azért jöttünk, mert szeretünk focizni, és elhívtak minket. A cél az, hogy nyerjünk - árulta el Pápai Csaba.

A kaposfőiek csak a szerdahelyiek ellen tudtak nyerni a C csoportban.

- A felkészülés egyik állomásának tekintjük a tornát, szeretnénk továbbjutni a csoportból, és nem titkolt tervünk, hogy az első háromban szeretnénk végezni. A megye 4-es ellenfeleket ismerjük, a megye 3-asokról annyi információ nincsen. Mi azokat a játékosokat hoztuk el, akik teremben jobban tudnak érvényesülni - mondta Tilk Zsolt a Kaposfő SE játékosa.

A selejtezők után már élesbe fordult a küzdelem, és a döntőig a Somodor II.  (kettő) és a Kaposújlak verekedte el magát. A finálét ifjabb Ács góljával végül az újlakiak nyerték meg. A harmadik helyet Orci szerezte meg Bárdudvarnok legyőzésével. A legjobb kapus a bárdudvarnoki Burucz István, a legjobb mezőnyjátékos a kaposújlaki Horváth Zoltán, a gólkirály pedig a somodori Rébay Tamás lett.

Címkék: terem, foci, csapat, labdarúgás, somogy, sport