Ehhez hasonló hatalmas gólokat is lehet látni a Sportpálya 2004 Egyesület kaposvári kispályás teremlabdarúgó bajnokságában. A tizenhárom csapatos pontvadászat hétről-hétre nagy küzdelmeket hoz, nem volt ez másképp a 8. fordulóban sem.

- Most az M-Carral fogunk játszani, ami nekünk különlegesen presztízsrangadó. Háromesélyes a mérkőzés, szeretnénk a győzelmet megszerezni természetesen. Fiatalítottunk egy kicsit. Vannak fiatal játékosaink, a magunk azért együttmaradt, a csapat magja. Jöttek hozzá játékosok is. Úgy néz ki, hogy ők egy kicsit emelték a nívóját a csapatunknak - mondta az SM Kapos játékosa, Czink László.

Az M-Car is igyekszik ifjú titánokat beépíteni a csapatába. A bajnokság egyik legfiatalabb játékosa, a 17 esztendős Varga Dániel is itt rúgja a bőrt.

- Kihívás számomra, mert itt idősebbekkel focizhatok, és felmérhetem magam, hogy még mennyit kéne fejlődnöm. Sok az egyéniség, és mindenki fejlődik a másiktól. Mindenki el tud tanulni mást a másiktól - mondta az M-Car Autókereskedés csapattagja, Varga Dániel.

Az M-Car együttese korábban már megnyerte az Irodagép Kupát. Számukra a játék szeretete a legfontosabb ebben a szezonban.

- Igazából inkább egy baráti társasággal vagyunk itt. Próbáljuk inkább jól érezni magunkat, ha tudunk nyerünk, ha nem jön össze, azzal sincs semmi veszve. Jól érezzük magunkat, ezért jövünk játszani - tette hozzá Magyar László.

Az M-Carnak ezúttal a győzelem is összejött. A mérkőzés előtt a nyolcadik helyen álló együttes 4-2-re megverte az SM Kapost, így már hatodik a tabellán, három ponttal lemaradva a dobogóról. A forduló rangadóján a Bombardier Pub és a MÁV Kollégium csapott össze egymással. A címvédő MÁV meggyőző játékkal 4-1 arányban nyert az addig veretlen Bomba ellen. A bajnokságot így most már a Somogy Sportja vezeti: Pajorék a legutóbbi játéknapon 7-0 arányban győzték le a Sepra FC gárdáját. A 8. forduló legnagyobb meglepetését a Win Team együttese szolgáltatta, amely bravúrpontot szerzett a második helyezett Sim Team ellen. A Két Testvér Pizzériának és az Alibi FC-nek a győzelem is összejött, előbbi a QLR, utóbbi pedig az Orci alakulatát verte. Az Irodagép Kupa élmezőnye rendkívül szoros, öt fordulóval a pontvadászat vége előtt hét csapatnak is reális esélye van a bajnoki  címre. A góllövőlista élén három kilencgólos játékos áll Pápai Dezső, Lóki Péter és Mátés Balázs személyében. A következő fordulót február 7-én 17 óra 30 perces kezdettel rendezik a Kaposvári Egyetem tornacsarnokában.

Címkék: csapat, terem, foci, labdarúgás, somogy, sport