- Jó volt a csapat, mindig megvoltunk, hát ennyi, ezzel sikerült tavaly behúzni a győzelmet. Hát idén nem muzsikálunk annyira szépen, erősebb is szerintem a társaság, de színvonalas mérkőzések vannak. Mindenképpen nyernünk kell végig most már, mert nagyon rosszul állunk - mondta a kaposgép játékosa, Szliczki Szabolcs.

A Postás SE csapata hosszú évek óta tagja már a kaposvári kispályás mezőnynek. A kékmezesek a szennai kupán is szeretnének jól teljesíteni.

- A mag az mindig megvolt, mindig jöttek hozzá mások is, de igazából tényleg egy 10-15 éve már játszunk. Ide Szennába is igazábó a többiek mondták, hogy jöjjünk el, futsalozni nem szoktunk, de eléggé tetszik, úgyhogy majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle - mondta a Postás SE játékosa, Mike Nándor.

A mérkőzés 3-3-ig kiélezett küzdelmet hozott, ezután pár perc leforgása alatt négyszer is csengetett a Postás, amivel el is dőlt a három pont sorsa. A 7-3-ra végződő találkozón a győztes csapatból Kálmán Attila négy, Horváth László kettő, míg Szeidl András egy gólt szerzett. A tizenhárom-csapatos pontvadászat első helyén továbbra is a Zselic Team áll, a szennai kötődésű egylet 5-3-ra verte a Rákóczis Szülőket a szerdai játéknapon. A második helyezett Football Fan 4-1-re győzte le a Mark-Tattoo-t, míg a harmadik Pek-Snack Balaton-átúszás 5-4 arányban diadalmaskodott a Szeszfőzde gárdája felett. Jó meccset hozott a San Marino-Vörös Sport összecsapás is, a középmezőnyben tanyázó két gárda 2-2-es döntetlent játszott. Az Amatőr Kupa góllövőlistáját két 17 gólos játékos, Kálmán Attila és Balogh Zsolt vezetik. Előbbi a Postás, utóbbi a Pek-Snack Balaton-átúszás támadója. Érdekesség, hogy ez a két csapat épp egymás ellen játszik majd a következő fordulóban, amelyet jövő héten szerdán 17 óra 30 perces kezdettel rendeznek a szennai sportcsarnokban.

Címkék: nagyberki, labdarúgás, szenna, terem, foci, sport