A viadalon az MLSZ Somogy Megyei Igazgatója, Csendes Balázs is pályára lépett.

Immár kilencedik alkalommal rendezte meg a Sportpálya 2004 Egyesület a Somogy Sportja-MLSZ öregfiúk teremlabdarúgó tornát. A Kaposvári Egyetem sportcsarnokában 13 csapat lépett pályára. A viadal három hármas és egy négyes csoportban kezdődött meg a továbbjutó helyekért.

- Vidékről is jötek. A csurgóiak, a kanizsaiak régóta játszanak, a siófok háromszor nyerte meg am kupát, a torna állandó résztvevője. Andocs játszik a háttérben, aki vidéki csapat, és a Kadarkút, a Balatoni Vasas, aki még vidéki scapat, akik Siófok mellől jöttek - mondta Sportpálya 2004 Egyesület szervezője, Jakab József.

Ahogy már megszokhattuk: a részt vevő együttesekben jó néhány korábbi NB I-es labdarúgó szerepet kapott.

- Major Jani csapatában szerepelünk, régebbi kaposvári játékosok álltunk össze. Ők régebben együtt játszottak, én most csatlakoztam hozzájuk - mondta Zahoecz Krisztián.

Az egyenes kieséses szakasz igazán kiélezett küzdelmet hozott, az elődöntőkben pedig már csak egy-egy gól esett. A Major Autó Zahorecz Krisztián góljával nyert a nagykanizsai Bianka Pizzéria ellen, a másik ágon pedig a Csányi Pékség Éhl góljával, ugyanebben az arányban verte az Interbeton Siófok gárdáját. A bronzmeccset 3-2-re hozták a siófokiak a zalaiak ellen, a döntőben pedig 1-1-es rendes játékidő után a büntetők döntöttek a Csányi Pékség javára. A torna gólkirálya Tóth Norbert, legjobb kapusa Bíró Imre, legjobb mezőnyjátékosa pedig Pósfai Attila lett.

Címkék: csányi, terem, kupa, foci, sport