A szilveszteri bulik befejeztével újra futballcsukát húztak a kispályás labdarúgók. Január első hétvégéjén a szennai sportcsarnok adott otthont egy rangos teremfoci tornának. A csapatok két ötös csoportban küzdöttek egymással, amelyekből az első két helyezett gárda jutott a legjobb négy közé. A kadarkúti illetőségű Non Stop együttese egy NB II-es hálóőrrel a kapujában készült az elődöntőre.

- A Last Buderus lesz az ellenfél. Igazából egy ki-ki meccs lesz. Hát nem tudom, megmondom őszintén remélem, hogy sikerül nyernünk, de nem az eredmény számít - mondta a Non Stop FC játékosa, Strublics József.

- Eddig behúztunk egy győzelmet itt is már idén. Ebből az első csoportból továbbmentünk elsőként, szeretnénk hogyha a következő meccsen nyernénk, és akkor már az első-második helyért játszhatunk - mondta a Last Minute Buderus játékosa, Nieselberger Balázs.

A Buderus 2-0-ra győzött, így ismét a fináléba jutott. Baksáékra a döntőben az a CD Box várt, amelynek tagjai gyakorlatilag az egész napot végigfocizták.

- Ez valóban így volt. Kezdtük itt 9.20-kor, amikor végeztünk, akkor mindenki hazament. Fél háromkor volt egy kis műfüves foci, hogy ne essünk ki a gyakorlatból, most meg jöttünk vissza, hogy lejátsszuk a selejtezőket, és utána reméljük a döntőt is - mondta a CD Box játékosa, Máté Sándor.

A finálé hamar eldőlt, hiszen pár perc leforgása alatt 5-0-ra elhúzott a Buderus. A CD Box dicséretére legyen mondva, hogy a meccs végére feljött 5-3-ra. A Buderus gárdája zsinórban a harmadik téli teremtornáját nyerte meg.

- Nagyon jó játékosok vannak benne, mindenki egyéniség szerintem, és ami fontos, hogy baráti azért a csapat, és mindenki a szívét-lelkét beleteszi - tette hozzá Nieselberger Balázs.

A Sportpálya 2004 Egyesület teremtornáján a harmadik helyet a Non Stop gárdája szerezte meg a Nagyberki csapata előtt. A gólkirály a CD Box játékosa, Soós Bence lett, míg a legjobbnak kapusnak a Buderus hálóőrét, Hortobágyi Zoltánt választották.

Címkék: nagyberki, labdarúgás, szenna, terem, foci, sport