A kupát ezúttal a mindegyik mérkőzését megnyerő Buderus gárdája hódította el.

Immár kilencedik alkalommal rendezte meg a Sportpálya 2004 Egyesület hagyományos évzáró teremlabdarúgó tornáját a kaposvári II. Rákóczi Ferenc Tagiskola sportcsarnokában. A csoportküzdelmek során a lelkes amatőrökből álló Magister FC és a címvédő Somogy Sportja is összecsapott egymással.

- A célunk elsősorban az lenne, hogy a gyászos, őszi műfüves szereplésünket egy kicsit próbáljukt tavasszal kiegyensúlyozni, és ennek érdekében egy kis csapatépítő jelleggel jöttünk a kupára. Már egy vereségünk van, de megpróbáljuk ezen a meccsen a Somogy Sportja ellen kiköszörülni a csorbát - mondta a Magister FC sportolója, Őszi Gábor.

Megmondom őszintén, a tornát úgy kezdtük, ahogy vártuk, tehát szerettünk volna jól szerepelni, de ennek a szilveszteri tornának az a lényege, hogy legyünk együtt. Mi sem bizonyítja jobban azt, hogy számítunk azokra a csapattagokra is, akik már régen a Somogy Sportja mezét magukra húzták - tette hozzá a Somogy Sportja játékosa, Böröczi Zoltán.

A mérkőzést a Somogy Sportja együttese nyerte 7-2-re. A kék mezesek ennek ellenére nem jutottak tovább csoportjukból, mivel a jól küzdő Mázli Faktor és a Kacsógép is megelőzte őket.

- Az elmúlt évekhez képest sokkal több csapat jelentkezett, tehát tizenkét csapattal szoktuk megrendezni az M-Car Autókereskedés kupát, ezúttal tizenhat csapat jelentkezett. Négy négyes csoportban mennek a küzdelmek. Az első kettő továbbjut, és utána egyenes kieséssel játszanak tovább a nyolc órás döntőig - értékelt Böröczi Zoltán.

A negyeddöntők már kiélezett küzdelmeket hoztak, több alkalommal is csak az utolsó pillanatokban dőlt el egy-egy mérkőzés sorsa. A legjobb négy közé a Non Stop, a Last Minute Buderus (lászt minut buderusz), a Rákóczis Szülők és az Alibi együttese verekedte be magát. Az első helyet végül a Buderus gárdája szerezte meg, miután a döntőben 2-1-re legyőzte a Non Stop alakulatát. A bronzérem az Alibi csapatának jutott, a gólkirály a Buderus játékosa, Varga Tamás lett, míg a legjobb kapusnak a Rákóczis Szülők hálóőrét, Nagy Jánost választották.

Címkék: m-car, rákóczi, terem, foci, labdarúgás, sport