A Rákóczi vezetői és játékosai hétfőn kora délután találkoznak egymással először, és az első napok programjában felmérések szerepelnek majd. A csapat a már megszokott módon, főleg hazai környezetben készül majd a tavaszi folytatásra, és a tervek szerint január végén-február elején játssza majd első előkészületi mérkőzését. Ahogy megszokhattuk: a fiúk elsősorban erős külföldi együttesek ellen lépnek majd pályára (a remények szerint, ebben az évben is sikerül majd eljutni külföldre edzőtáborozni).

„Igen hosszú felkészülési időszak vár ránk, nyolc hét munka után játszunk majd tétmérkőzést" – mondta honlapunknak Prukner László vezetőedző. "A monotóniát edzőtáborral szeretnénk megtörni, most azon dolgozunk, hogy ez össze is jöjjön. Elöljáróban annyit tudok mondani, hogy a játékoskeretben nem várható nagy mozgás, az pedig hamarosan kiderül, hogy az őszi tartós sérültjeink - Waltner Róbert, Posza Zsolt és Hegedűs Dávid - hogyan tudnak bekapcsolódni a munkába.”

A kaposváriak két hazai mérkőzéssel kezdik a tavaszt: március 2-án 18 óra 30 perckor a listavezető Győri ETO legénységét fogadják, hat nappal később, március 8-án, pénteken 19 órától pedig a Kecskemét lesz az ellenfelük.

Címkék: edző, edzés, futball, csapat, Rákóczi, sport