Szárnyal a Búzavirág SC első számú csapata a megyei röplabda bajnokságban. A kaposvári alakulat a pontvadászat második játéknapján két mérkőzést játszott, és mindkettőt 3:0 arányban nyerte.  

A listavezető együttes mellett azonban több trónkövetelő is akad. A Somogy Megyei Röplabda Szövetség főtitkára, Szabó Zsolt, a többi között, az akadémia csapatait, illetve a pécsiek egyetemi utánpótlás gárdáját emelte ki.

Csupor Bence, a Kaposvári Röplabda Akadémia-Fino játékosa szerint a csapat célja természetesen a tornagyőzelem. Ehhez, a gyermekcsapat ellen learatott 3-0-ás diadal, úgyszólván kötelező volt.

A Kaposvári Egyetem I. csapatában jószerivel csak Sántosi Péter egyetemista. Azonban a többiek is régi motorosok a társaságban. A campus gárdája jelen pillanatban dobogóközeli helyről várja a folytatást.

A második bajnoki forduló után már csak a Búzavirág első számú csapata veretlen. A listavezető együttes eddig ötből öt mérkőzést nyert meg. A második helyen a Kaposvári Röplabda Akadémia ifjúsági csapata áll, míg a harmadikon a házigazda Somogyjád tanyázik. A jó erőkből álló Donner SK alakulata a negyedik pozíciót foglalja el, míg a Kaposvári Egyetem első számú csapata az ötödik helyről várja a következő játéknapot. A röplabdások a jól megérdemelt karácsonyi pihenő után az újév első hónapjaiban lépnek majd ismét parkettre.

Címkék: somogyjád, megye, bajnokság, mérkőzés, röplabda, sport