- Szeretném megköszönni önöknek a 2012-es esztendőt: 300 kaposvári fiatalnak, aki úgy döntött, megörvendeztet bennünket a sikereivel, és úgy döntött, hogy a Kasi színeiben sportol - Kaposvár polgármestere, Szita Károly ezekkel a szavakkal köszöntötte a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola fiataljait az egyesület évzáró ünnepségén. A Kasi újabb sikeres esztendőt zárt.

- Én minden évben év végén azt szeretem mondani a kollégáknak, hogy ne legyen rosszabb. A 2012-es év nem volt rosszabb, eredményekben jobb volt. A szűkös anyagiak elelnére is tartottuk az eredményeinket, és voltak olyanok, amiket túl is szárnyaltunk - mondta a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola igazgatója, Dér Tamás.

A városi sportcsarnokban rendezett ünnepségen a négy szakosztály legjobbjait is köszöntötték. A cselgáncsozóknak az est sztárvendége, az olimpiai ezüstérmes Ungvári Miklós adta át a díjakat, immár karácsonyi hangulatban.

Nézze meg a vele készült interjút:


A birkózók ugyancsak nagyszerű időszakot tudhatnak maguk mögött, és a 2012-es év utolsó versenyén is kitettek magukért.

- Zágrábba mentünk egy nemzetközi versenyre. A horvátoknak válogató volt, az összes horvát keményen küzdött, de a válogatottjukat megvertem a döntőben, és első helyezést értem el - mondta a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola birkózója, Kovács Márk.

Az évzárón - nyugdíjba vonulása alkalmából - külön köszöntötték Pálfi Jánosnét, aki csaknem negyven éven keresztül dolgozott a sportiskoláért. A díjátadók mellett zenés produkciók is szíbesítették a rendezvényt: a Kasi fiataljai megmutatták, hogy nem csak a sportpályákon állják meg a helyüket.

Címkék: ungvári, miklós, kasi, iskola, sport