A második helyen álló somogyiak a harmadik helyezett Paks otthonában lépnek pályára, és koncentrált, jó játékkal összejöhet az újabb remek siker. A találkozó kedden 18 óra 45 perckor kezdődik az Atomvárosban.

Október 10-én emlékezetes csata végén kerekedett felül a Paks a kaposvári városi sportcsarnokban: a tolnaiak vert helyzetből álltak fel, és 103:102 arányban bizonyultak jobbnak. Ez volt a KKK egyetlen hazai veresége az új évadban.

- Boldog vagyok, hisz a Kaposvár egy nagyon jó csapat, akiket izgalmas és színvonalas mérkőzésen sikerült idegenben legyőzni. Elsősorban pontosabb és nyugodtabb végjátékunknak köszönhetően nyertünk. Kaposváron nagyon kevés csapat fog győzni, ezért is rendkívül értékes a sikerünk - mondta az Atomerőmű SE vezetőedzője, Enrique Gutierrez Garcia.

Eképpen értékelte azt a meccset a paksiak vezetőedzője, és azóta kiderült, hogy nem csak a kosárlabdához, hanem a jósláshoz is ért. A KKK az elmúlt hetekben bravúrt bravúrra halmozott, és 12 forduló után 10 győzelemmel és 2 vereséggel a második helyen áll. A fiúk a hétvégén a Körmendet győzték le magabiztosan. Nincs megállás, holnap már a Paks elleni, idegenbeli rangadó következik a sorban. A somogyiak vezetőedzője szerint rendkívül jó csapat a harmadik helyen tanyázó Atomerőmű.

- Nagyon erős játékosállománya van, rengeteg jó magyar és külföldi kosárlabdázóval. Gyors játékot játszanak, és ha ezt kontrolláljuk, akkor lehet keresnivalónk - mondta a Kaposvári KK vezetőedzője, Fekete Ádám.

A forduló rangadója kedden 18 óra 45 perckor kezdődik Pakson. A találkozóról online közvetítésben számolunk be a kapos.hu internetes portálon.

Címkék: paks, percről-percre, kaposvári, KKK, kosárlabda, sport