A Közép-európai Liga 10. fordulójában a Humenné látogat a városi sportcsarnokba, és a fiúk szeretnének visszavágni a szlovákok otthonában elszenvedett 3-1-es vereségért.

A kaposváriak pontosan másfél hónapja játszottak utoljára tétmérkőzést saját otthonukban. A Pozsony elleni hazai vereség után kétszer jártak Ausztriában és egyszer Szlovéniában, és pont nélkül maradtak.

- Mindenképpen nehéz meccsek voltak idegenben. Idegenben csak nehéz meccsek vannak a Közép-európai Ligában, és úgy gondolom, mostanában lefelé megyünk a hullámvölgybe, és remélem, a hazai meccsek meghozzák a sok edzés gyümölcsét, és sikerül győzelmet elérnünk - mondta Dömötör Lajos.

A nyáron újjáalakult somogyi együttes fiatal tagjai éles helyzetekben bizonyíthattak.

- Nagyon nehéz időszak volt, mert nem állt össze a csapat sem még, az ellenfelek pedig nagyon erősek voltak - tett hozzá Dávid Csanád.

A sereghajtó Fino következő ellenfele a négy győzelemmel és négy vereséggel az ötödik helyen álló Humenné lesz.

- Kint játszottunk velük egy 3-1-es mérkőzést, ahol kikaptunk. Esély volt a győzelemre is. Ha itthon jól játszunk, simán nyerhetünk ellenük - mondta Dömötör Lajos.

A kaposváriak az elmúlt másfél hétben nem játszottak mérkőzést.

- A pozitívum a szünet volt, kicsit többet tudtunk edzeni, és fizikailag is jobban fel tudtunk készülni a következő meccsekre. Kint Humennében elég jól játszottunk, meg tudtuk őket szorítani, és reméljük, a kis termünk meg fogja őket viccelni, és nyerni fogunk a Humenné ellen itthon - mondta Dávid Csanád.

A Kaposvár-Humenné találkozó pénteken 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, a belépés ingyenes. A klub az idén is megszervezte Fino Röplabda Karácsonyt, és ezúttal a Bárczi Módszertani Központ diákjainak szeretnék azokat a játékokat felajánlani, amelyet a szurkolók elhoznak a helyszínre.

Címkék: hazai, játék, fino, mérkőzés, röplabda, sport