Évek óta hagyomány már, hogy a szentbalázsi tornacsarnok a tél folyamán teremtornákkal várja a kispályás labdarúgás szerelmeseit.

- Hatodik téli olimpia kupa. Tíz csapat érkezett Kaposvár és környékéről. Két csoportos felosztásban, délelőtt öt, délután öt és utána pedig az elődöntök. Mindkét csoportból kettő továbbjutó van és ők játsszák délután az elődöntőt és a döntőt - mondta a szervező, Bóna Katalin.
A torna egyik nagy esélyese az FC Nagyberki csapata volt.

- Nagyberki játékosai vagyunk, és nagyon várjuk már a következő tornát. Reméljük, hogy sikeresen fogunk szerepelni, és mindenkitől jó játékot várok. Inkább a játék a lényeg, hogy jól érezzük magunkat a tornán, de ha úgy adódik, akkor a dobogó az mindenképp cél lenne - mondta az FC Nagyberki focistája, Böjtös Dávid.

A kaposvári kispályásokból álló San Marino csapata is vérmes reményekkel érkezett a tornára.

- Maga a csapat az egy friss csapat ebben az összeállításban, de már nagyon régóta játszunk együtt, baráti társaságról van szó. A tornán a cél az mindenképpen a dobogóval lévő valamelyik helyezési pont lenne - mondta a San Marnio focistája, Nieselberger Balázs.

A San Marino együttese remekül kezdte a tornát. Első meccsén a Kaposvári Rákóczi U19-es csapatára épülő Aston Kanált verte 4-3-ra, majd a Nagyberkit is legyőzte 5-3 arányban. A jól hajrázó M-Cartól viszont kikapott az együttes, így rosszabb gólkülönbsége miatt nem jutott tovább a csoportból. A Nagyberki alakulata viszont egészen a döntőig menetelt, ahol büntetőrúgásokkal kapott ki a tornagyőztes Gödre csapatától.

Címkék: környéken, teremtorna, kispályás, labdarúgó, Kaposvár, sport