A Röplabda Akadémia UMSE, valamint a két élvonalbeli egyesület, a Fino és az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem összefogásának eredményeként NB I-es játékosok látogatták meg az edzésen a mini, a gyermek és a serdülő korosztály tagjait.

A Fino bajnok és kupagyőztes együtteséből három felnőtt válogatott játékos, Geiger András, Kovács Zoltán és Gergye Roland vállalta, hogy ellátogat a jövő nagy reménységeihez, a Diamant-lányok közül pedig Récsei Ágnes és Schrauff Júlia segített a csokimikulások kiosztásában.

A Kodály iskolában a Röplabda Akadémia fiú mini és serdülő csapata, a Táncsics gimnázium sportcsarnokában pedig a három gyermek korosztályú együttes tréningezett éppen, amikor betoppantak a váratlan vendégek. A fiatalokat az egyesület elnök-asszonya, Horváth Éva köszöntötte, és kellemes ünnepeket, valamint sikerekben gazdag újesztendőt is kívánt nekik. A fiatalok példaképei ezután adták át az ajándékokat az akadémia növendékeinek. A Mikulás-meglepetések néhány napon belül azokhoz a csapatokhoz is eljutnak, amelyek csütörtökön délután nem edzettek.

Címkék: röplabda akadémia, Mikulás, játékosok, csapatok, utánpótlás, sport