A kaposváriak a sorozat kilencedik fordulójában az osztrák Posojilnica Aich/Dob vendégei lesznek. A találkozó szombaton 19 órakor kezdődik.

Ilyen a sors(olás): a magyar bajnok együttes pontosan egy hónapja játszott utoljára hazai mérkőzést, és a szurkolóknak még két hetet kell várniuk arra, hogy újra a városi sportcsarnokban lássák kedvenceiket... Szombaton újabb nehéz idegenbeli találkozó következik, méghozzá az állandó Közép-európai Liga résztvevőnek számító Posojilnica ellen. Az osztrákok négy győzelemmel és négy vereséggel az ötödik helyen állnak, és saját otthonukban győzni szeretnének. A Fino célja nem csak a tisztes helytállás, a fiúk most már szeretnének egy bravúrt is elérni.

- A nyáron eléggé kicserélődött a csapatunk, de úgy gondolom, a vereségek ellenére jól játszunk a mérkőzéseken, és jó úton haladunk a győzelmek felé - mondta honlapunknak a kaposváriak liberoja, Dömötör Lajos. - A Posojilnica csapatával az első körben ötszettes mérkőzést játszottunk, és hiába vezettünk 2-0-ra, végül kikaptunk. Azt hiszem, idegenben is van esélyünk a győzelemre, és ha jól játszunk, megszerezhetjük a második győzelmünket. Ha az alapjátékunk jó lesz, akkor nyerni fogunk.

Címkék: Közép európai-Liga, idegenbeli, alapszakasz, Fino, mérkőzés, sport