Három osztályban összesen harminchat csapat küzd egymással hétről-hétre a Sportpálya 2004 Egyesület szabadtéri kispályás labdarúgó-bajnokságaiban. Az őszi szezon a Buderus Kupa mérkőzéseivel zárul. A harmadosztály egyik élgárdája, a 61-es Betérő Baté az Amatőrök 2011 együttesével meccselt az Arany úti Sportcentrum műfüves pályáján.  

- Viszonylag jól állunk. Becsúszott egy-két vereség is, de hát többnyire győzelemmel hoztuk a meccseinket. Még úgy is, hogy néha egy emberrel kevesebben voltunk. Én azt se tudom, kivel játszunk, de nyilván győzelmet. Mindig csak a győzelemért megyünk ki a pályára - mondta a 61-es Betérő Baté játékosa, Páger Balázs.

- Az amatőrök csapatával játszanak. Szó szerint amatőrök, lelkes amatőrök vagyunk. Tavaly kezdtük, tavaly állt össze a csapat. Az idén a hatodik és a kilencedik között játszadozunk. Egyszer jobb, egyszer rosszabb. Igen ők jobbak, a harmadik helyen vannak, mi a kilencedik helyen vagyunk, de okoztunk már meglepetést - mondta az Amatőrök 2011 játékosa, Szántó Gábor.

Bár az Amatőrök csapata több nagy helyzetet is kialakított, nem tudott a kapuba találni, a 61-es Betérő játékosai azonban számolatlanul lőtték a gólokat, és végül 7:0 arányban nyertek. Pápai Tamásék győzelmükkel a harmadik helyről várják a tavaszi szezont. A harmadosztályban az őszi első a Kórház csapata lett, a képzeletbeli dobogó második fokára pedig a Csemege TMG állhatott fel. A másodosztályban Kacsógép, Kapos Atlas, Két Testvér Pizzéria az első három sorrendje, míg az élvonalban a SIM Team vezet a Kaposstil FIFA és a Hidromobil előtt. A Sportpálya 2004 Egyesület a tél folyamán sem hagyja futball nélkül a csapatokat. Terembajnokságok és kupák sora várja az érdeklődőket a következő hónapokban.

Címkék: küzdelemsorozat, szezonzárás, őszi, kispályás, labdarúgás, sport