Érdekes csatát hozott az első félidő. Somogyvári vezetést szerzett a házigazdának, a további hazai gólok helyett azonban Kovács Attila egyenlített a szünet előtt nem sokkal. Maradt tehát izgalom a folytatásra is. A nyáron újjáalakult szerdahelyiek szeretnének folyamatosan fejlődni a játékban és az eredményességben is.

- Megint kimaradtak a ziccereink. A félidőben azt mondtam a fiúknak, hogy amit én mondok, azt kell csinálni, és akkor meglehet a győzelem - mondta a Kaposszerdahely edzője, Sóvári János.

Az újlakiak ugyancsak megjárták már a magasabb osztályokat, most a megye négyben szeretnének sikeresek lenni.

- Öregszünk sajnos, ezzel összefoglaltam az egészet. kevés a fiatal játékos, nem szeretnek kijönni a friss levegőre. Próbáljuk őket beszervezni. Az őszünk alapvetően jó volt, de minél jobban tudnánk fiatalítani, amnnál jobb lenne ez az alsó osztály is - mondta a Kaposújlak játékos-edzője, Szőke István.

Végül a vendégek nyerték meg a rangadót: Molnár Tamás a 91. percben a hálóba talált, így a csapat 2-1-es győzelmet aratott. Az újlakiak a hetedik, a szerdahelyiek pedig a 11. helyről várják az őszi záró fordulót.

Címkék: őszi forduló, Kaposszerdahely, megyefoci, Kaposújlak, mérkőzés, sport