A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban.

Két ponttal nyert Debrecenben a KKK, így három forduló után két idegenbeli győzelem és egy hazai vereség a csapat mérlege az NB I A-csoportjában.

- Mindenki győzelmet várt tőlünk, ahogy mi is magunktól, de idegenben nyerni mindig nagyon nehéz. Nekünk is a harmadik kemény mérkőzésünk volt a héten. Gyengébb teljesítményt nyújtottunk, de mutatja a csapat erejét, hogy így is tudtunk győzedelmeskedni. Ezek után tényleg elégedett lehetek - mondta a Kaposvári KK vezetőedző, Fekete Ádám.

A kaposvári és a nyíregyházi csapat régebben szinte mindig nagyot küzdött egymással, és az elmúlt években általában mindig az otthon játszó együttes örülhetett a végén.

- Megnéztem őket, van három jó külföldiük, és van egy jó magyar játékosuk, Mohácsi, aki évek ótta megbízható teljestményt nyújt. Van egy jó szerkezetük, nincs olyan nagy különbség a csapatok között, nagyon kell koncentrálnunk, csak akkor tudunk ellenük nyerni - tette hozzá Fekete Ádám.

A kaposvári csapat még formálódik, de a remények szerint egyre jobb lesz.

- Úgy gondolom, mindenképpen kell még közös munka. Nem érezzük úgy egymást, ahogy kellene, de úgy érzem, egyre jobban összhangban vagyunk, így mindenképpen jó játékot várok a hétvégén. Itthon mindenképpen a győzelem a cél, ellenük jól szokott menni a játék. A Paks ellen nem sikerült, szeretnénk javítani. Vannak sérültjeink, de győzelemre törekszünk - mondta a Kaposvári KK kosarasa, Kiss Kornél.

Dávid Gergely sérült és az amerikai Swanston sincs rendben, így valószínűleg nem állhat ki teljes csapattal a KKK a hétvégi meccsre. A Kaposvár-Nyíregyháza kosárlabda rangadó szombaton 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban.

Címkék: városi sportcsarnok, rangadó, Nyíregyháza, mérkőzés, KKK