Persze, a csapat háza táján is jól tudják, hogy az igazán nehéz összecsapások csak ezután következnek. De mindenképpen mutatja a fiatal csapat erejét, hogy az összes közvetlen riválist sikerült megverni a szezon első részében.

A Diamant 3-1-re verte a korábbi bajnok Nyíregyházát, és elkönyvelhette negyedik sikerét a bajnokságban. A folytatás nem ígérkezik könnyűnek: az ünnepi hosszú hétvégén dupla forduló vár a csapatra.

- Úgy érzem, az öt meccs alatt kijöttek a dolgok, amin javítani kell. Ötből négyet nyertünk, ami elég jól előremutat arra, hogy a lányok is tudják, mi a célunk. A hétvégi meccseken először a Palotához megyünk szombaton, ami megint olyan meccs lesz, ami fejben fog eldőlni. Ha a lányok koncentráltan játszanak, akkor hozni tudjuk azt a mérkőzést - mondta az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem vezetőedzője, Pálfy Marianna.

Hétfőn a bajnoki címvédő Vasas vendégszerepel a somogyi megyeszékhelyen. Ez a találkozó igazi kihívás lesz az MCM számára.

- Úgy érzem, amikor a TF ellen játszottunk, kicsivel jobban hajtottak a lányok. Ha jobb csapattal játszunk, jobban odafigyelnek. Arra figyelünk, hogy a ki-ki meccseken megfelelően összpontosítsunk, de ezeken a meccseken is legelább azt a teljesítményt tudjuk nyújtani - tette hozzá Pálfy Marianna.

A Vasas elleni összecsapás hétfőn 17 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, a belépés ezúttal is ingyenes.

Címkék: dupla forduló, 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem, női, Vasas, röplabda, sport