Holnap 18 órától, a szlovén Kamnik elleni hazai találkozón reális az esély arra, hogy a fiúk elkönyvelhessék első győzelmüket a sorozatban.

Egy szlovén és egy osztrák élcsapat elleni hazai találkozó után a szlovák Humenné otthonában lépett pályára a Fino a férfi röplabda Közép-európai Ligában. A fiúk 3-1-es vereséggel zártak, így még nyeretlenek az új évadban.

- Jól játszottunk, szerintem több van ebben a csapatban. Remélem, a következő mecseken hozzuk az eredményt, fogunk hozni meccseket. Első három meccs volt, alakul és egyre jobb ez - mondta a Fino Kaposvár Se sportolója Kovács Zoltán.

A nemzetközi mérkőzések légköre több játékosnak is új, és idő kell ahhoz, hogy ezt megszokják.

- A legelső meccsen meg voltunk illetődve, szerintem nem csak én hanem az egész csapat. A második mecscen nobban játszottunk, külföldön rányomta a béylegét a meccsre az utazás. Próbálok beilleszkedni átló poszton. Négyesütőt játszottam Újvárosban, ez még furcsa nekem, és a csapat is teljesen más - mondta a Fino Kaposvár sportolója, Dávid Csanád.

A következő ellenfél a szlovén Kamnik lesz, amely az első három fordulóban egy mérkőzést nyert és kettőt vesztett.

- Két éve játszottam ellenük, akkor még nem indultak a Közép-európai Ligában, azóta megváltozott teljesen, nem tudom, miylen játékerőt képviselnek de a kluban minden csapat jónak számít, nem lesz egy egyszerű meccs. Előrébb tart, mint a magyar. Melyik nem? Nagyon türelmes játékot játszanak, nem próbálják meg erőből megoldani. okosan játszanak, küzdenek a végéig, amig ki nem harcolják a győzelmet. Okosan játszanak - tette hozzá a Fino Kaposvár Se sportolója Kovács Zoltán.

A mérkőzés pénteken 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, a belépés ezúttal is ingyenes.

Címkék: nyeretlen, Közép-európai Ligakupa, városi sportcsarnok, mérkőzés, Fino