A somogyiak újabb hazai találkozója csurgói gólokkal indult, ám az orosháziaknak az elején egyszer-egyszer még sikerült ráijeszteniük a házigazdára. Ezt követően fokozatosan ellépett a CSKK, és egy gólnál közelebb már egyszer sem tudtak felzárkózni a vendégek. Harminc percnyi játék után 13-10 volt az eredmény.
A játék képe a második játékrészben sem változott meg: hol a Csurgó lépett el háom-négy góllal, hol pedig a vendégek zárkóztak fel. A somogyi győzelem összességében nem forgott veszélyben, a támadójátékon azonban még akad csiszolni valója Imre Vilmos vezetőedzőnek. A végeredmény 22:20 lett.

- Kötelező győzelem előtt álltunk. A hibákat annak tudom be, hogy türelmetlen volt a támadójátékunk. Nem játszottuk végig, korán lőttünk, a videofelkészítés alapján mást beszéltünk meg - mondta a Csurgói KK vezetőedzője, Imre Vilmos.

- Egyértelműen a ziccer-kihasználással volt a probléma. Ha higgadtabbak, pontosabbak vagyunk, akkor könnyebb helyzetbe kerülhettünk volna. Olyan helyzetekben hibáztunk ziccereket, amikor előrébb léphetett volna a csapat - mondta az Orosháza vezetőedzője, Füzesi Ferenc.

A csurgói együttes már a harmadik helyen áll a tabellán, és legközelebb október 22-én, a Bajnokok Ligájában-szereplő Pick Szeged otthonában lép majd pályára.

Címkék: harmadikak, Csurgói KK, tabella, dobogó, kézilabda, sport