A találkozó vasárnap 16 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban.

Eseménydús és változatos volt a kaposvári röplabdás lányok idei felkészülése. A csapat tagjai a tréningek mellett arra is időt szakítottak, hogy kedvenc sportágukat népszerűsítsék a Gárdonyi Tagiskolában. A bajnoki bemutatkozás is jól sikerült: a fiatal együttes előbb 3-0-ra megverte az ifjúsági válogatottat, majd szettet rabolt a TF otthonából.

- Az első két idegenbeli mérkőzésen nyújtott játék alapján elégedett vagyok a csapattal. Örülök, hogy a TF otthonában nyerni tudtunk egy szettet. Ez előre is mutat, jelzi, hogy jó munkát végzünk. A Veszprém ellen mindig jó meccset szoktunk játszani, itt is a kötelező győzelem a cél - mondta az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem vezetőedzője, Pálfy Marianna.

A kaposvári együttes nagy visszatérői, Kondor Tímea és Csitári Virág mellett bemutatkozik az új nyári szerzemény, Szívós Ildikó is.

- Nagyon jól éreztem magam. A lányok aranyosak, befogadtak, és remélem, minden rendben lesz továbbra is. Én eddig Jászberényben játszottam. Tavaly igazoltam Szolnokra, kettős igazolással játszottam az NB I-ben. Szolnokon abbamaradt a röplabda, és azért igazoltam Kaposvárra, mert úgy gondolom, hogy itt kapok játéklehetőséget. Én nagyon várom már a vasárnapi meccset, és remélem, ugyanúgy mindent meg tudok tenni a csapatért - mondta az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem sportolója, Szívós Ildikó.

A Veszprém elleni rangadó vasárnap 16 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, a belépés az új szezonban is ingyenes.

Címkék: játéknap, városi sportcsarnok, 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem, női, mérkőzés