A Rákóczi egykori csapatkapitányával felálló Sim Team zsinórban az ötödik meccsét nyerte meg.

Pár perc késéssel érkezett meg mérkőzésére a Kaposvári Rákóczi egykori csapatkapitánya, Zahorecz Krisztián. A büntetés ezúttal elmaradt, sőt a kaposvári kispályás bajnokságban szereplő SIM Team játékosai már alig várták, hogy Zaci beálljon közéjük focizni. Krisztiánnak a zöld-fehér után még egy kicsit szoknia kell a sárga-kék dresszt, de mint mondta ebben a csapatban is mindent megtesz majd a sikerért.

- Ez a csapat most jelen pillanatban százszázalékos, úgyhogy bízom benne, hogy az ötödik meccset is sikerrel vesszük. Én rólam meg: most jelen pillanatban a kispálya megy, amúgy meg csinálunk egy női ruhaboltot a feleségemmel és most ennyi jelen pillanatban. - Nagypályás foci nem hiányzik? - Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem hiányzik, de most már túl kell lépni rajta, mert most már azért 37 leszek 28-án, úgyhogy egyszer abba kell hagyni - mondta a SIM Team játékosa, Zahorecz Krisztián.

A dobogóra pályázó SIM Team játékosai szerint azért "jó az öreg a háznál".

- Ő vele hát igazából jobban tudjuk játszani a focit, biztosabban meg tudjuk tartani a labdákat, és egy rutinos játékos mindig elkel a fiatal csapatban - mondta a SIM Team játékosa, Simon Máté.

A dobogóra pályázó SIM Team csapata az SM Kapos gárdájával mérte össze tudását az első osztályú pontvadászat 5. fordulójában.

- Megpróbálunk tisztességesen helytállni. Annyit, hogy sajnos a két legjobb játékosunk az nem tud itt lenni. Megpróbáljunk így megoldani - mondta az SM Kapos, Vejki Zsolt.

Az SM Kapos valóban megtett mindent azért, hogy szoros legyen meccs, a három pont sorsa csak az utolsó percekben dőlt el. A SIM Team végül Bertus duplájával, illetve Bogdán és Kollár góljával 4-2-re győzött, így - a Kaposstil FIFA gárdájával holtversenyben - továbbra is hibátlanul vezeti a bajnokságot. A fifások a Bombardier Pubot verték 3-1-re, míg a harmadik helyen álló MÁV Kollégium a CD Boxot gyűrte le 5:4 arányban. A játéknap során a tavalyi bajnok Hidromobil, az M-CAR, és az Alibi FC is magabiztos győzelmet aratott. A Sportpálya 2004 Egyesület által szervezett első osztályú pontvadászat jövő héten hétfőn a 6. forduló küzdelmeivel folytatódik.

Címkék: Zahorecz Krisztián, egykori kapitány, SIM Team, kispálya, mérkőzés, sport