Nyílt hétvégével kedveskedett vendégeinek a kaposvári Vörös Sport Egészségcentrum. A sportolni vágyók ezúttal nem a dombóvári úti edzőteremben, hanem egy vadonatúj helyszínen mozgathatták meg izmaikat.

- Az új termünk itt a Kinizsi lakótelepen, minden igényt kielégít, minden izomcsoportra megtalálják az érdeklődők a gépeket. Mind a termékekbe, a táplálékkiegészítés terén, a frissítők terén, a turmixok terén minden igényt kielégítünk. Ahogy látjuk is nagyon sokan vannak, nehezen, de bírjuk. Mindenképpen nagy létszámra számítunk, a terem elbírja, úgyhogy várunk minden kedves érdeklődőt - mondta a Vörös Sport Egészségcentrum rekreációs szervezője, Kalocsa Zoltán.

- Itt még sok mindent nem próbáltam ki, de ismerem a gépeket a másik, tehát a dombóvári úti konditeremből, inkább onnét mondanék egy-két tapasztalatot. Nagyon jól érzem magam ott, nagyon szeretek odajárni, nagyon sok a gép, nincs tumultus annak ellenére, hogy sokan vannak, és pont azért nincs tumultus, mert sok a gép. Nagyon rendesek a dolgozók, a fiúk is az edzők, tehát tényleg mindenki úgy áll az emberhez, hogy nagyon segítőkész - mondta a kaposvári Kiss Józsefné.

A nyílt hétvége nagy sikert aratott a sportolni vágyók körében. A zumba szerelmesei is megtalálták számításukat a Kinizsi lakótelepi csarnokban. A Fino Kaposvár férfi röplabdázói pedig az új kondigépeken erősítették tovább izmaikat. Az edzőterem szeptember utolsó napjaiban is kedvezményekkel várja az érdeklődőket.

Címkék: Vörös Sport Egészségcentrum, fitneszterem, új, sport, Kaposvár