Amatőrök és egykori profik is megméretik magukat hétről-hétre a Sportpálya 2004 Egyesület által szervezett Tele-Tank Kupa városi kispályás labdarúgó-bajnokság első osztályában. A CD-Box együttesében például a Kaposvölgye és a PMFC korábbi hálóőre, Strublics József véd.

- Mivel most kerültem be, megmondom őszintén, hogy az első meccs kicsit furcsa volt, mert gyengébben játszottunk, mint vártunk, de remélem, hogy jobb lesz a folytatás. Remélem, hogy sikerül a csapatnak megfelelnem. És minél több győzelmet aratnunk - mondta játékos.

Strublicson kívül az Újpesttel a ’90-es évek elején magyar bajnokságot nyerő Miovecz Zoltán is a CD-Boxban rúgja a bőrt. Mioveczék ezúttal a Tapsony gárdájával mérték össze tudásukat a kispályás a pontvadászatban.

- Igazából egy éles meccset várok, ahol a rutin fog dominálni. Remélem, hogy egy két góllal tudunk nyerni - mondta a tapsonyi, Horváth János.

A bajnokságot győzelemmel kezdő tapsonyiaknak a második fordulóban már nem sikerült a bravúr. Miovecz és Domokos duplájára csak Karancz tudott válaszolni. A játéknap legnagyobb arányú győzelmét a Zahorecz Krisztiánnal felálló SIM Team aratta, amely 12-1-re verte a Bombardiert, míg a legnagyobb meglepetést az SM Kapos gárdája okozta, Vejkiék a címvédő Hidromobilt győzték le 6-2-re. Két forduló után már csak három csapat, a SIM Team, a Kaposstil FIFA és a MÁV Kollégium együttese áll hibátlan mérleggel az első osztályban.

Címkék: kispályás, rákóczi, foci, mérkőzés, labdarúgás, sport