Szerdán délután megkezdi szereplését a Ligakupában a Rákóczi futballcsapata. A kaposváriak a Videoton, a Pápa és a ZTE együttesével kerültek egy csoportba, és első mérkőzésüket szerdán 18 órától vívják hazai pályán a székesfehérváriakkal. A zöld-fehérek tavaly a legjobb nyolcig meneteltek ebben a sorozatban, amelynek fő célja, hogy azok is játéklehetőséget kapjanak, akik az NB I-ben kevesebbet szerepelnek.

A kaposvári együttes az NB I-es pontvadászat első hat fordulója után hét ponttal a nyolcadik helyen áll. A közönség kellemes élményekkel gazdagodott, a legutóbbi, pápai fellépés viszont a felejthető kategóriába került.

A Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője, Prukner László a KaposPontnak elmondta: úgy gondolom hogy helyes úton járunk, érthetetlen megtorpanás volt ez a pápai mérkőzés. A variációs lehetőségeink szűkek, mivel a kiállítások és a sérülések picit módosítanak a kereten meg az összetételen.

A Rákóczi futballistái a két hetes bajnoki szünetben sem pihennek: megkezdik Ligakupa-szereplésüket. A fiúk a Videoton, a Pápa és a ZTE együttesével kerültek egy csoportba.

A C-csoport első fordulójában a Videoton lesz a kaposváriak ellenfele, a találkozó szerdán 18 órakor kezdődik a Rákóczi stadionban.

Nézze meg Prukner Lászlóval készült interjúnkat!

 

 

Nézze meg Oláh Lóránttal készült interjúnkat!

 

Címkék: értékelés, mérkőzések, Oláh Lóránt, Prukner László, Rákóczi, sport