Már a mérkőzés hatodik percében megszerezhette volna a vezetést a Rákóczi második számú csapata, amely Diallo Musthapa ziccerét követően is támadásban maradt. A kaposváriak erőfeszítéseit nem sokkal később már siker koronázta. A vezetőgól után azonban hamar jött a paksi válasz.

A mérkőzés további részében is a Rákóczi II csapata játszott mezőnyfölényben, a paksiak csak elvétve jutottak el egy-egy kontrából a kaposvári kapuig. A második játékrészben több ígéretes helyzetet is kialakítottak Barna László tanítványai, de az új igazolás, a szenegáli Khaly, valamint a Rákóczi sajátnevelésű fiatalja, Horváth Árpád sem tudott a kapuba találni. A meccs hajrájában egy tizenegyesgyanús szituáció borzolta a kedélyeket. A hazaiak büntetőt reklamáltak, Pintér játékvezető szerint azonban nem szabálytalankodtak Khalyval szemben. A végeredmény egy-egy lett, amellyel a paksiak voltak az elégedettebbek.

- Igazából a pozitívum az nagyon kevés volt ezen a mérkőzésen. Talán a rúgott gólunk, az egy szép támadás volt. Inkább a negatívumok jönnének elő, de erről inkább most nem szeretnék nagyon beszélni, bár elmondtam a csapatnak is, hogy úgy vettem észre, erőnléti problémákkal küzdöttünk vagy a nagy meleg, vagy nem készültünk úgy rá a mérkőzésre, ahogy kellett volna - mondta a Kaposvári Rákóczi II. vezetőedzője, Barna László.

- Összességében az eredménnyel is elégedett vagyok, hiszen a Kaposvár nagyszerűen játszott, helyzeteket tudott azért kialakítani. Nekünk is kontráinkból veszélyesek tudtunk lenni, szerintem reális az 1-1 - mondta a Paksi FC II. vezetőedzője, Lengyel Ferenc.

A Rákóczi második számú csapata két forduló után két döntetlennel a 11. helyen áll az NB II Nyugati csoportjában. A kaposváriak a hétvégén a Győr II vendégei lesznek, a következő hazai meccsüket pedig a Gyirmót ellen játsszák majd.

Címkék: Paksi FC II., Rákóczi II., döntetlen, mérkőzés, Kaposvár, sport