A Nyugat-Virginiai Egyetemről indulva játszott már Belgiumban, Cipruson, a Dominikai Köztársaságban, Franciaországban több évet, Spanyolországban, majd tavaly Svájcban fejezte be az évet.

chris dunn

2008 és 2011 között a francia ProB-ben, az Aix-Maurienne Savoie Basket csapatánál játszott 3 szezont, közben egy kicsit bepillantott a Spanyol LEB Gold ligába, ahol 6 meccsen 5.7 pontot dobott és 4,5 asszisztot adott, 3,1 lepattanóval.

2011-12-ben pedig Kurt Cunningham csapattársaként a JSA Bordeaux Basket irányítója volt (15.1 pont, 2,7 lepattanó, 3,8 assziszt). Majd az évet Svájcban 15,1 pont, 4,9 assziszt átlaggal zárta. Spanyolországba és Bordeaux-ba is sérült játékos helyére hívták, ezért volt ott csak rövidebb ideig.

Franciaországban Kurt edzője (Claude Bergeaud) elismert edztőnek számít, ő Christ választotta a sérült játékos pótlására, ami számunkra is kellő megerősítés adott a választásnál.
Cunningham egyébként hasznos információkkal látta el a Klubot és Christ is, így a hosszas tárgyalások után aláírta az irányító a szerződésajánlatot (10 napos próbaidővel).

Szeptember 10-én érkezik Kaposvárra.

A Chris Dunnról készült videót ide kattintva megtekintheti!

Címkék: Christopher Dunn, irányító, szerződés, KKK, kosárlabda, sport