A férfi párosok közül ezúttal a Demeter András, Zsalakovics Máté egység diadalmaskodott. A nőknél az Ihász Dóra, Kiss Antónia, a vegyes párosok között pedig a Kulcsár Petra, Vajda Tamás duó nyert.

A rekordszámú nevezést hozó tornán, a három pályán az 51 páros összesen 96 mérkőzést játszott. Nem csak Somogyból, hanem Zala, Baranya, Veszprém, Tolna és Pest megyéből is érkeztek játékosok. Érdekesség, hogy egyre növekvő létszámban indulnak a gyermek korosztályú versenyzők is, akik nevezési díj fizetése nélkül vehetnek részt a tornákon, nem titkoltan a sportág népszerűsítése miatt. Az óriási kánikula nem szegte kedvét a játékosoknak, akik hősiesen küzdöttek az időjárással és az ellenfelekkel is. A férfi párosok közül ezúttal az első felvonást is megnyerő kaposvári Demeter András, Zsalakovics Máté egység diadalmaskodott. A nőknél az Ihász Dóra, Kiss Antónia, a vegyes párosok között pedig a Kulcsár Petra, Vajda Tamás duó nyert.

A következő, egyben idei záró forduló augusztus 20-én, hétfőn lesz, Nagyatádon, ahol szintén amatőr férfi, női és vegyes páros küzdelmekben vetélkedhetnek a jelentkezők. Ezen a napon tartják meg az összesített eredményhirdetést is, valamint megválasztják a strandröplabda királyát és királynőjét is. Ez utóbbi vetélkedésben jelenleg Vajda Tamás és Ihász Dóra áll az élen.

Az összetett verseny női és férfi kategóriájának első három helyezettje jogot nyer arra, hogy részt vegyen Somogy, Zala és Veszprém megye legjobbjainak gálaversenyén.

Címkék: zala, röplabda, strand, somogy, mérkőzés, sport